· 

UNFAIR 2018

UNFAIR18 'we used to be an art fair'

Tijdens het paasweekend heb ik de kans gekregen om Rondleider te geven op UNFAIR kunstbeurs én tentoonstelling. 

 

UNFAIR is opgezet om het 'gat' na de kunstacademie op te vullen. 40 jonge kunstenaars (<10 jaar afgestudeerd aan de academie) zijn door een selectiecomité uitgekozen en krijgen de kans om zichzelf én hun werk op de kaart te zetten. Het bijzondere aan UNFAIR is dat het zowel een kunstbeurs, alle werken zijn te koop, als een tentoonstelling. UNFAIR is een platform voor de kunstenaars en voor bezoekers een fijne, vernieuwende ervaring.

Dit jaar vindt UNFAIR plaats in de zuiveringshal op het westergasfabriek terrein in Amsterdam.  

 

Kijk voor mijn rondleiding tijdens UNFAIR18 onder kopje 'Rondleidingen'. 


bekijk voor meer informatie de officiële website: http://unfair18.nl/